Pentru Micuții Nou Născuți folosim doar lumină naturală. La sfârşitul şedinţei foto vom face câteva fotografii cu toată familia. În cel mai scurt timp veți primi un CD cu cele mai bune 25 de fotografii editate. Prețul acestei sesiuni este de 250 lei.

Ședința foto pentru bebeluşi durează 50 de minute. În acest timp noi vom schimba decorul și ei se vor schimba în hăinuțele preferate. La sfârşitul şedinţei foto vom face câteva fotografii cu toată familia. În cel mai scurt timp veți primi un CD cu cele mai bune 25 de fotografii editate. Prețul acestei sesiuni este 250 lei.

Ședința foto pentru copii durează 50 de minute. În acest timp noi vom schimba decorul și ei se vor schimba în hăinuțele preferate. La sfârşitul şedinţei foto vom face câteva fotografii cu toată familia. În cel mai scurt timp veți primi un CD cu cele mai bune 25 de fotografii editate. Prețul acestei sesiuni este 250 lei.

Sesiunea Maternitate durează 1 oră şi se desfășoară in studio. Vom pregăti impreună tematica şi vom discuta toate detaliile legate de accesoriile  pe care le vom folosi ca elemente de decor: viitoare hăinuțe ale micuțului, jucării, etc. În cel mai scurt timp veți primi un CD cu cele mai bune 25 de fotografii editate. Prețul acestei sesiuni este de 250 lei.

Sesiunea Petrecerea pentru Ziua Ta durează 2 ore si va documenta acea zi specială din fiecare an. In cel mai scurt timp veți primi un CD cu cele mai bune fotografii. Prețul acestei sesiuni este de 250 lei.

Puteți oferi un Card Cadou celor dragi, iar ei își vor alege unul din pachetele de mai sus. Prețul acestui card este de 250 lei. Cardul este valabil 3 luni de la data achiziționarii.