Pentru Micuții Nou Născuți folosim lumină naturală și/sau lumini de studio. Ședința foto poate avea loc la studio sau la voi acasă și durează în jur de 3 ore. Vârsta indicată este între 10 si 14 de zile. În cel mai scurt timp veți primi 25 de fotografii în format digital.  Prețul acestei sesiuni este de 500 lei.

Ședința foto pentru bebeluşi durează 50 de minute. În acest timp noi vom schimba decorul și ei se vor schimba în hăinuțele preferate. La sfârşitul şedinţei foto vom face câteva fotografii cu toată familia. În cel mai scurt timp veți primi 25 de fotografii în format digital. Prețul acestei sesiuni este 350 lei.

Ședința foto pentru copii durează 50 de minute. În acest timp noi vom schimba decorul și ei se vor schimba în hăinuțele preferate. La sfârşitul şedinţei foto vom face câteva fotografii cu toată familia. În cel mai scurt timp veți primi 25 de fotografii în format digital. Prețul acestei sesiuni este 350 lei.

Sesiunea Maternitate durează 1 oră şi se desfășoară in studio sau afară. Vom pregăti impreună tematica şi vom discuta toate detaliile legate de accesoriile  pe care le vom folosi ca elemente de decor: viitoare hăinuțe ale micuțului, jucării, etc. În cel mai scurt timp veți primi 25 de fotografii în format digital. Prețul acestei sesiuni este de 350 lei.

Sesiunea Petrecerea pentru Ziua Ta durează 2 ore si va documenta acea zi specială din fiecare an. In cel mai scurt timp veți primi cele mai bune fotografii în format digital. Prețul acestei sesiuni este de 350 lei.

Puteți oferi un Card Cadou celor dragi, iar ei își vor alege unul din pachetele de mai sus. Cardul este valabil 3 luni de la data achiziționarii.