Sunteți în căutarea unui cadou special?

Puteți oferi un Voucher Cadou celor dragi, iar ei își vor alege unul din pachetele noastre. Prețul acestui card este de 350 lei. Cardul este valabil 3 luni de la data achiziționarii.

Iată variantele de pachete pe care le pot alege pe baza voucherului cadou:

Ședința foto pentru bebeluşi durează 50 de minute. În acest timp noi vom schimba decorul și ei se vor schimba în hăinuțele preferate. La sfârşitul şedinţei foto vom face câteva fotografii cu toată familia. În cel mai scurt timp vor primi 25 de fotografii în format digital.

Ședința foto pentru copii durează 50 de minute. În acest timp noi vom schimba decorul și ei se vor schimba în hăinuțele preferate. La sfârşitul şedinţei foto vom face câteva fotografii cu toată familia. În cel mai scurt timp vor primi 25 de fotografii în format digital.

Sesiunea Maternitate durează 1 oră şi se desfășoară in studio. Vom pregăti impreună tematica şi vom discuta toate detaliile legate de accesoriile  pe care le vom folosi ca elemente de decor: viitoare hăinuțe ale micuțului, jucării, etc. În cel mai scurt timp vor primi 25 de fotografii în format digital.
Sesiunea Petrecerea pentru Ziua Ta durează 2 ore si va documenta acea zi specială din fiecare an. În cel mai scurt timp vor primi cele mai bune fotografii în format digital.

Voucherul cadou Micuții Nou Născuți este special gândit  pentru ședințele foto cu nou-născuți.  Pretul acestui voucher este 500 lei. Ședințele foto au loc  în studioul foto sau la client acasă și se utilizează doar recuzita studioului.  Hăinuțele sunt special create pentru ședințele foto de nou născut. Lumina  pe care o folosim poate fi naturală sau artificială. Pentru ședința foto vom pregăti dinainte tot ce este necesar: recuzita, hăinuțele și temperatura ideală. Studioul este pregătit pentru fiecare client în parte – recuzita este aleasă atent și este igienizată înainte de fiecare ședința foto. Fotografiile de studio pentru nou-născuți se realizează în primele 14 zile de viată. La sfârşitul şedinţei foto vom face câteva fotografii cu toată familia. În cel mai scurt timp vor primi 25 de fotografii în format digital.